maandag 30 september 2019

Tekenmaterialen: Papier


   

Millimeter papier is erg fijn om te gebruiken voor je plattegronden. Je kunt afmetingen goed weergeven en de vele lijntjes helpende bij het recht blijven en het inzicht krijgen in een plattegrond. Dit papier is verkrijgbaar op rol, als A4 blok en als A3 blok. Ook in blauw tinten.



















Transparant papier, of calque papier is handig om over je plattegrond tekening te leggen en deze over te kunnen tekenen. Ook is het fraai om meubelplannen en dergelijke op calque papier aan te leveren. Markers doen het erg goed op dit papier. Dit papier is ook verkrijgbaar op rol, A4 en A3 blokken. En tevens in verschillende diktes. Voor schetsen is een 80 grams papier voldoende. Maar voor het presenteren van je tekeningen aan klanten is het mooier om 120 grams of meer papier te gebruiken.


Dit is marker papier, dat door zijn structuur de inkt van de markers heel fraai verwerkt. Het papier is wit en voelt glad aan. Het is goed in te zetten voor ingekleurde plattegronden met meubelplannen en dergelijke. De kleuren van de markers blijven er erg fraai op. Dit papier is ook verkrijgbaar in verschillende afmetingen.


Geen opmerkingen:

Kleurenverrassing 4